2010. március 3., szerda

Il Pane Café


Ebből a hírből most nem tudtok főzni vagy sütni semmit de mivel olyan ritka, hogy egy kortárs festő lejjebb viszi egy festménye árát naná, hogy ajánlom :)
Az e héten "elérhetőbbé tett" kép címe: Il Pane Café. Hangulatában és színeiben is olyan, hogy egy megfelelő kerettel szinte mindenhová passzolhat de mivel legjobban mégiscsak a gasztrón zizegek véleményem szerint a legméltóbb dísze egy szép, nagy ablakos konyhának vagy egy étkezőnek lenne!

A festményen egy hajnalban éppen nyító kávéház és sütöde előtt parkoló gyönyörű piros Vespa, az olaszok "nemzeti kincse" :) látható Velencében.
A kép mérete 80 cm x 60 cm, vászonra festett akril technikával készült, az ára mindössze 25.000 Ft (!) de ami nagyon fontos és a festmények fő erénye: csak egy van belőle :)

Minden héten cserélődik majd Fülöp Miklós festőművész honlapján az ajánlat, ezt a képet jövő hét hétfőig, tehát március 08-ig lehet ennyiért megvásárolni.
Bővebb információt és elérhetőséget a honlapján találsz: http://fulopmiklos.hu/ de ha nekem írsz nagyon szívesen továbbítom.

By the way: Miki készítette 2008-ban a MM logóját :)

Nincsenek megjegyzések: