2009. szeptember 6., vasárnap

fűszeres sült karaj

Az IKEA-ban beszereztem egy marha jó serpenyőt, hogy egész évben tarthasson a grill fíling :) Nagyon szeretem, mert az aljának köszönhetően, be is csíkozza a husit.
A karaj nagy kedvencem, a csontosat részesítem mindig előnyben, mert meggyőződésem, hogy a legfinomabb ízű húsok, csont mellet sülnek.

Nem lihegem nagyon túl az elkészítését, de meg szoktam adni neki ami jár... :)
  • 4 szelet csontos karaj
  • Kotányi Sertéssült Fűszersó (= só, fokhagyma, kömény, koriander, bors, paprika)
  • olaj
A húst gazdagon fűszerezem, olajat öntök rá és egy órára, pácolás címszóval lefedve a hűtőbe teszem, majd mindenestől a serpenyőbe, és forgatva jóóól megsütöm.
Csemege uborkával és hosszú szemű rizzsel ettük ebédre ezen a szép őszi vasárnapon :)

Nincsenek megjegyzések: