2009. november 19., csütörtök

segítsünk!


"Közeleg a karácsony, készülnek az ajándéklisták, formálódnak a menük, és ilyenkor általában az emberek gondolni szoktak a kevésbé szerencsés helyzetűekre is. Sok kedves, hasznos, megható akció indul karácsony előtt, és ebbe a sorba szeretnénk beállni mi, gasztrobloggerek is "sok kicsi" névre keresztelt kezdeményezésünkkel, Chili&Vanilia valamint fakanál szellemi anyákkal vállt vállnak vetve :). A külföldi blogokon jártasabb sasszemű olvasó figyelmét nem kerülheti el, hogy a Chez Pim által meghirdetett Menu for Hope magyarított változatával áll szemben, és bár nem valószínű, hogy több tízezer dollárnyi összeget össze tudunk szedni, bízunk abban, hogy mi is sokra megyünk." Részletek: http://sokkicsi.freeblog.hu/
(Minden nap klikkelj az oldal logojára és láthatod a felajánlásokat!)
A befizetést a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára kell megtenni (számlaszám: 10300002-10350923-49020011), akik 1993 óta segítik a rászoruló gyermekek étkeztetését, iskolán túli képzését. (Aki az adószámot/adóazonosító jelet az átutaláson, befizetésen feltünteti, a hatályos adószabályok szerint adóvisszatérítésre jogosult lehet.) A befizetésről, átutalásról az igazolást (beszkennelt vagy lefényképezett befizetési szelvény, screenshot az internetes átutalásról, stb.) pedig kérjük megküldeni a:
sokkicsi@hotmail.hu e-mail címre, annak feltüntetésével, hogy a 30 lehetőség közül melyikre vette az illető a sorsjegyet.
"Az akció felvezető részében november 16-30 között fokozatosan megismerhetitek a felajánlásokat: minden nap egy blogger és egy szervezet programját tesszük közzé, részletes leírással, helyszínmegjelöléssel, mindenféle hasznos információval. A sorsjegyek megvásárlását december 1-től december 14-ig várjuk a felajánlott programokra. A sorsolást december 18-án ejtjük meg, és közzétesszük a nyertesek nevét. A nyeremények ajándékba is adhatók! Maguk a programok az ünnepek elmúltával, januárban, az adott bloggerrel, szervezettel való egyeztetés után realizálódnak majd, az ajándékcsomagokat is ekkor lehet átvenni."
Nemes dolog és jó buli!
Kérek mindenkit, hogy szánjon rá 1000 Ft-ot és vegyen sorsjegyet!

Nincsenek megjegyzések: