Nagyon örültem amikor a Bécsi utca után a Bécsi úton is nyílt egy Vapiano mert imádjuk az olasz konyhát! Stílusában is nagyon bejön, mellette szól, hogy tavasztól-őszig van nyitott része, kaputól-kapuig egy rövid sétával elérhető, ráadásul ma ihletet adott: Legyen pizza!
Így történt... :)
Adok hozzá
Jól összedolgozom és meleg helyre teszem 1 órára (általában letakarom a tálat egy konyharuhával és bedugom az ágyba :)) hogy szépen megkeljen.
Kinyújtom, formázom amekkorára szeretném (van, hogy több picit sütök) és ráteszem a feltétet, ami jelen esetben: házi kolbász (szombaton kaptuk Ödiéktől a kóstolót), zöld olíva bogyó, póréhagyma karikázva, paradicsom, sárga húsú paprika, parmezán és a végén jóóó sok durvára vágott petrezselyem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése